PÁLYÁZATOK

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-01943
A kedvezményezett neve: INTER-AUSZTRIA Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.
A projekt címe: Adaptív technológiai innováció az INTER-AUSZTRIA Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 14.675.500.- Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.10.11.

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során beszerzésre került 1 db Arena DP450 kültéri LED fal és 1 db Novastar vezérlő rendszer. A beszerzéssel új, az INTER-AUSZTRIA Kft-nél eddig nem használt adaptív technológia került bevezetésre, melynek eredményeként hatékonyabb munkavégzés, új szolgáltatási módszer alkalmazása jött létre. A technológia alkalmazásával növekedett a szolgáltatások színvonala.
Jelen projekt keretében adaptív kulturális és kreatív ipart kiszolgáló technológiai rendszer került bevezetésre, ezáltal közvetlenül illeszkedik a Nemzeti S3-ban meghatározott Intelligens technológiák között meghatározott Kulturális és kreatív ipar prioritáshoz.
A fejlesztés eredményeként növekedett a vállalkozás technológiai felkészültsége, versenyképessége valamint az erőforrás-hatékonyság. A projekt hozzájárult stratégiai céljaink eléréséhez; növelte a gazdálkodás eredményeit és hozzájárult a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához, ezáltal lehetőséget teremt a munkahelyek megtartásához is.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01567
Kedvezményezett neve: INTER-AUSZTRIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Technológiai megújulás a INTER-AUSZTRIA Kft.-nél
Támogatás összege: 23.500.000 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt tervezett fizikai befejezési dátuma: 2020.12.30

Projekt tartalmának bemutatása:
Az INTER-AUSZTRIA Kft. stratégiai célja, hogy kihasználva az elmúlt évtizedekben felhalmozott tapasztalati tudását, humán- és tárgyi infrastruktúráját, kedvező piaci pozícióját, versenyképességét tovább erősítve növelje gazdálkodásának eredményeit és létszámát.
A technológiai fejlesztés érdekében a projekt megvalósítása során új eszközök beszerzésére került sor. A kiválasztott konyhai eszközök a technológia kiemelkedő darabjai. A sütők, hűtött munkaasztalok, hűtők, a sokkoló, a fagyasztó minden darabja a konyha és az étterem fejlesztéséhez járulnak hozzá, mely hatására a betérő vendégek kiváló minőségű kiszolgálást kapnak, illetve a korszerű eszközökkel a gasztronómiában még nagyobb eredményt tudnak elérni. A rendezvényszervezéshez kapcsolódó technikai eszközök (forgófejes lámpa) szintén hozzájárulnak a tevékenység fejlesztéséhez.
Az elégedett vendégek véleménye emeli a cég termelékenységét, hatása a vállalkozás számára eredménynövekedést, új munkahelyek létrehozását és minél nagyobb arányú megtartását eredményezi.
A fejlesztés helyszíne az Excalibur Középkori Lovag Étterem, Eger város zöld övezetében az Érsekkertben található.